Monefit Kontokredit

Monefit | Kontokredit

Monefit Kontokredit – en modern kredittjänst upp till 60 000 kr

Spenderat mer än du planerat?

Ett nytt sätt att se på pengar

Fortsätt

Monefit Kontokredit är en snabb och smidig lösning för att hantera din ekonomi. Fritid är viktig för oss alla och därför vill vi erbjuda en kreditlösning som är väldigt snabb och enkel att använda. Du kan fylla i en låneansökan om Monefit Kontokredit med bara några få knapptryckningar och din ansökan behandlas på bara några minuter. Med Monefit Kontokredit kan du ta ut pengarna direkt – eller när du vill – efter att du har fått ditt kreditbeslut.

Monefit Kontokredit är en modern, mobil lösning som utnyttjar den senaste och mest sofistikerade tekniken. Vi vill inte vara som de gammalmodiga och oflexibla bankerna. Vi vill erbjuda en helt mobil och modern lösning för kredit. Därför är Monefit Kontokredit som en plånbok i din mobil.

Monefit Kontokredit är mycket enkel att använda. Du har tillgång till din Kontokredit från alla enheter, överallt. Vi finns alltid med dig, var du än går. Eftersom vi är fast beslutna att utveckla mobila lösningar är vår ansökan extremt enkel att fylla i och skicka in. När du använder din Monefit Kontokredit har du dessutom nöjet att göra det i ett modernt, användarvänligt gränssnitt med smidiga funktioner.

Vårt företag har en lång historia med många års erfarenhet och internationell expertis inom finansbranschen. Så du kan lita på att vi vet vad vi gör. Vi vill ge dig en positiv och pålitlig användarupplevelse av Monefits tjänster och därför strävar vi alltid efter integritet och transparens i allt vi gör. Det är också därför våra tjänster är helt utan dolda kostnader.

Med Monefit Kontokredit kan du få kredit på upp till 60 000 kr! Du betalar endast ett litet minimibelopp varje månad på 8 % av din utnyttjade kredit.

Enkelt och snabbt

Säker

Kredit alltid till ditt förfogande

Hur fungerar Monefit Kontokredit ?

Monefit Kontokredit är som ett digitalt kreditkort – ett flexibelt lån som du kan utnyttja vid behov och betala tillbaka i egen takt. När du har aktiverat din Monefit Kontokredit kan du göra överföringar inom din kreditgräns direkt till ditt konto. Återbetalningen av lånet är flexibelt. Du kan välja att betala tillbaka det månatliga minimibeloppet, hela kreditbeloppet på en gång eller ett valfritt belopp däremellan.

När du använder Monefit Kontokredit betalar du bara för den kredit du utnyttjat, inte för något annat! Om du inte använder några pengar från din Kontokredit betalar du inte heller något för vår tjänst.

Vilka är fördelarna med Monefit Kontokredit ?

Kontokredit är ett bekvämt sätt att se till att du alltid har extra pengar tillgängliga. Det är alltså den perfekta lösningen när du ställs inför oväntade utgifter. Det lämpar sig också för tillfällen när du behöver pengar till en större utgift, till exempel renoveringsarbeten eller en bilreparation.

Monefit är som ett speciellt konto och du kan göra överföringar direkt till ditt eget bankkonto för vardagliga aktiviteter.

Så här skaffar du din Monefit Kontokredit

Nya kunder:

Få din Monefit Kontokredit med en personlig kreditgräns genom att skicka in en kreditansökan. Det är enkelt att ansöka om kredit och det tar bara några få minuter. Du kan använda krediten precis som du vill inom din kreditgräns, antingen hela beloppet på en gång eller mindre belopp när du behöver dem.

Ta ut pengar från Monefit Kontokredit :

Du kan alltid ta ut valfritt belopp från din Kontokredit inom din kreditgräns. Om du redan har en Kontokredit kan du ta ut pengar med bara några klick i vår app.

Med Monefit Kontokredit behöver du bara betala minimibeloppet, från 0 euro per månad. Självklart kan du också välja att betala tillbaka hela lånebeloppet på en gång – det är helt upp till dig!

Ansök om Kontokredit