Hur fungerar det?

Så här fungerar vårt Kreditkonto

Monefits Kontokredit är en snabb, smidig och prisvärd finansieringslösning som gör att du kan hantera din ekonomi med större flexibilitet. Lånen är helt utan dolda kostnader och låneansökningar kan skickas in tryggt och säkert.

Du kan ansöka om vår kredit om du är en vuxen svensk medborgare, har ett bankkonto och en fast inkomst samt en sund kredithistorik. Läs mer om hur Kontokredit fungerar!

Monefit Kontokredit

Monefit Kontokredit är en snabb och smidig lösning för att hantera din ekonomi – som ditt eget digitala kreditkort.

Nya kunder

Du kan aktivera vår moderna kredittjänst genom att skicka in din kreditansökan online. Det går både snabbt och smidigt. Gå till webbplatsen, välj önskat kreditbelopp och skicka in din ansökan. Då skapas ditt konto. Du ombeds att godkänna villkoren för kredittjänsten och bekräfta din identitet. Sen är det klart! Vi svarar på din kreditansökan inom bara några minuter. Det kostar inget att öppna Monefit Kontokredit och du betalar bara för den kredit du utnyttjar.

Återvändande kunder

Om du tidigare har beviljats kredit från Monefit loggar du bara in på ditt konto för att göra nya uttag inom din kreditgräns. Du kan välja att betala tillbaka det månatliga minimibeloppet, hela kreditbeloppet på en gång eller ett valfritt belopp däremellan.

När din Kontokredit har aktiverats har du alltid flexibel tillgång till extra pengar just när du behöver dem. Du kan fritt använda din kredit med vår användarvänliga digitala plattform – självklart inom den kreditgräns som du beviljats. En personlig Kontokredit kan vara till hjälp när oväntade situationer uppstår i vardagen. Använd din Kontokredit när du behöver den som mest – precis som ett vanligt kreditkort. Du behöver inte utnyttja hela det kreditbelopp du har beviljats på en gång, utan kan ta ut mindre belopp när de behövs. Dessutom har du alltid tillgång till ytterligare kredit när du har gjort dina månatliga inbetalningar.

Ansök