Om Oss

Om oss – ett nytt sätt att tänka på pengar

Monefit är ett nytt sätt att tänka på pengar. Vi tycker inte att pengar ska styra dig. Det är du som ska styra dina pengar. Vi på Monefit vill ge dig friheten att använda, låna och betala tillbaka dina pengar genom att erbjuda ett modernt alternativ till bankernas rigorösa kreditansökningsprocesser. Du får helt enkelt friheten att fatta dina egna ekonomiska beslut.

Vårt företag har en lång historia och över tio års erfarenhet samt internationell expertis inom finansbranschen. Så du kan lita på att vi vet vad vi gör. Vi vill ge dig en positiv och pålitlig användarupplevelse av Monefits tjänster och därför strävar vi alltid efter integritet och transparens i allt vi gör. Det är också därför våra tjänster är helt utan dolda kostnader.

Monefit – en del av Creditstar Group

Monefit är en del av den starka, internationella FinTech-organisationen Creditstar Group. Vi är ett betrott, avancerat teknikföretag som erbjuder moderna kreditlösningar och en ny generation av finansiella tjänster. Vi har tilldelats flera europeiska näringslivspriser och vi är för närvarande verksamma i tre länder: Finland, Estland och Tjeckien.

Creditstar Groups vision är att bli en alltmer välkänd, pålitlig marknadsledare inom digitala finansiella tjänster. Creditstar Groups uppdrag är att förbättra människors livskvalitet genom att erbjuda snabba och smidiga kredittjänster med den senaste finansiella teknologin. Vårt företag arbetar alltid på ett öppet och ansvarsfullt sätt och strävar efter att ge hjälp och råd till människor som brottas med ekonomiska svårigheter.

Creditstar Sweden AB

Org. Nr. 556842-9707
c/o Regus Norra Bantorget, Olof Palmes gata 29, våning 4
111 22 Stockholm
Telefon: 08 446 873 05
E-post: kundtjanst@monefit.se
Kundtjänstens öppettider:
MÅN-FRE: 10.00–14.00, LÖR-SÖN: Stängt

Ansök